Ervaringen van jongeren

Groei mag niet ten koste gaan van kwaliteit, zo vinden wij. Persoonlijke zorg en coaching / counseling liggen bij ons hoog in het vaandel, reden waarom wij slechts een beperkt aantal nieuwe trajecten per keer aannemen.

Enkele ervaringsverhalen van een aantal van onze jongeren lees je, leest u hier onder.

  • Opm: ook elders op onze website vind je uitspraken van jongeren. Dit zijn altijd uitspraken van bestaande cliënten of oud-cliënten, wel zijn, vanwege hun privacy, soms namen gefingeerd of andere foto’s ter illustratie geplaatst.

Altijd als ik me alleen of verdrietig voel, of onbegrepen, of gewoon als ik heel koud ben of moe, komt mijn missionpuppy bij me liggen. Zo ontzettend fijn! (Een oud-cliënte, 2012)

Ik kan nog niet zeggen dat ik op dit moment genezen ben, maar ik heb tenminste weer hoop gekregen en langzaam kom ik steeds een stapje verder. Niet alleen met hulp van mijn hond, maar ook dankzij de coaches. Ze zijn echt ontzettend lief en geduldig, je voelt gewoon dat ze echt om je geven. Ik weet dat ze zullen blijven zolang ik ze nodig heb en dat geeft me het vertrouwen dat ik hier misschien toch nog wel uit kom. (Een oud-cliënte, 2014)

Mijn pup is echt het beste, mooiste en liefste dat me ooit is overkomen! (Een oud-cliënte, 2014)

Sinds de komst van mijn missionpuppy is er al meer veranderd dan in alle jaren daarvoor. Ik voel me minder eenzaam, durf meer, onderneem meer. Mijn ouders durven me meer los te laten en ik merk dat ik zelfs weer over de toekomst durf nadenken. Dat is echt voor het eerst… (Een oud cliënte, 2015)

Na jaren bij de kinderarts en allerlei gespecialiseerde klinieken was ik ‘uitbehandeld’ terwijl ik nog niet eens 16 jaar was. Toen las mijn moeder over MissionPuppy. Sindsdien is er echt iets veranderd, en inmiddels staat in mijn dossier: ‘anorexia in remissie’. Ik ben supertrots! (Een oud-cliënte, 2017)

Ik was nog maar 12 jaar en opgegeven door mijn artsen. MissionPuppy gaf mij weer hoop. Ik ben al een paar jaar van mijn anorexia en OCD af. Ik doe nu iets goeds met mijn ervaring. (Een oud-cliënte, 2019)

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat het mijn leven heeft gered. Ik heb een hele nieuwe manier van kijken op mijzelf en het leven ontwikkeld. Ik ben niet terug de oude, nee, ik ben sterker dan ik was! (Een oud-cliënte, 2019)

Een paar jaar geleden was ik cliënt bij MissionPuppy. Ik heb mij altijd gehoord en gezien gevoeld. De trainingen, en dat er altijd iemand beschikbaar was om even te praten. Dat concept was zo uniek! Het gaat nu erg goed met mij, maar soms mis ik het nog. (Een oud-cliënte, 2019)

Ik ben heel trots op mijn hond en wil hem aan iedereen laten zien! Als ik me ziek voel of gewoon niet zo fijn, wil ik hem heel dichtbij mij. Dat helpt. (Een nieuwe cliënt, 6 jaar, 2019)

Binnenkort wordt deze pagina verder uitgebreid!

Benieuwd naar de ervaringen van ouders?
Een aantal van onze schattige puppy’s zien?