Samenwerkingen

MissionPuppy heeft sinds haar start in 2012, en eigenlijk zelfs al voor die tijd, een internationaal georiënteerd karakter. Dat wil zeggen dat we graag met onze tijd meegaan, en proberen te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen; ‘creating the best of this world’, waarbij we niet per definitie ‘de beste’ willen zijn, maar met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen uit alle windstreken van deze wereld wel proberen iets neer te zetten dat in de praktijk daadwerkelijk waarde heeft. Dat daadwerkelijk iets toevoegt. Dat daadwerkelijk levens verandert.

  • In 2011, nog voordat MissionPuppy officieel van start ging, sprak Anjana al op het ADI/ ADEu congres. (ADI staat voor Assistance Dogs International, ADEu staat voor Assistance Dogs Europe, dat weer onderdeel is van ADI.)
  • In 2012 werkte MissionPuppy in Nederland en België, maar er was, buiten interesse vanuit diverse Europese landen, al interesse vanuit Canada, Israël en Australië. In datzelfde jaar was er een eerste uitwisseling tussen Anjana en drs. Claude-Pierre, met wie inmiddels een samenwerking bestaat.
  • In 2014 was er een uitwisseling met Griekenland, in 2015 met Oostenrijk. In 2017 met Duitsland. In 2018 met Finland en Hongarije.
  • Sinds 2018 werkt Stichting MissionPuppy Nederland officieel samen met drs. Peggy Claude-Pierre. Meer informatie vind je, vindt u hier.

Wij hebben daarnaast fantastische partners aan onze ambassadeurs, sponsoren en vrijwilligers.

Onze ambassadeurs
Onze sponsoren
Onze vrijwilligers
Onze publicaties