Draag jij MissionPuppy een warm hart toe?

Hoewel zorgverzekeringen ons werk met interesse volgen, vergoeden zij (nog) niet. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat mensen deze zelf kunnen dragen, zijn wij afhankelijk van giften. Met eenmalige giften zijn we erg blij, maar vaste donateurs zijn onmisbaar voor het voortbestaan van ons werk.

Je kunt zelf bepalen hoe veel je wilt doneren. In verband met transactiekosten vragen wij om minimaal 3,50 per maand te doneren. Kun je, kunt u meer missen? Voor een (minimaal) bedrag van 75 euro per maand sponsor je een jongere en pup in hun opleidingstraject, mét de bijbehorende coaching!

Ons rekeningnummer is NL72INGB0005111691, ten name van Stichting MissionPuppy. Je kunt met het formulier rechts ook eenvoudig en snel doneren met iDeal.

Alternatieve manier van doneren

Je kunt ons ook financieel steunen door een energiecontract via SenerGie af te sluiten. SenerGie rekent jouw besparing uit, stuurt je een voorstel en mocht je via SenerGie overstappen bespaar je zelf op de energierekening én doneer je 50 euro per contract aan Stichting MissionPuppy. (op het aanvraagformulier bij REF NO graag vermelden MISSIONPUPPY)

Ben je benieuwd hoeveel je kunt besparen?

Aanmelden

Doneren met iDeal

Naam*

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*