Onze founder

Er valt veel te zeggen en te schrijven over het ontstaan van MissionPuppy. Deze pagina zal later verder aangevuld en geüpdatet worden, maar hier willen we wat meer tijd voor nemen.

In een lichtflits:

  • Luca kwam in Anjana’s leven in 2009. Anjana publiceerde de ‘Luca methode’, die later de ‘MissionPuppy methode’ is gaan heten, in 2010, en werkte deze verder uit in 2011;
  • MissionPuppy is opgezet in 2012;
  • Anjana won diverse awards als ‘young professional’; o.a. voor zorginnovatie en humaniteit in de zorg;
  • Gort nu: founder, founding director, executive director, coach, counselor en jongerenwerker, fokker, trainer, pupbegeleider, kyn. gedragsdeskundige, ervaringsprofessional, en inmiddels ook psycholoog in opleiding.

Hierboven een recent interview met Nelleke Buzeman (RTV1) en Anjana Gort van MissionPuppy. Het interview is van deze zomer, 2019. Graag delen we aanvullend ook een media item met u uit 2018. Dit betreft een 1,5 uur durend live (!!) interview op het christelijke radiostation GNR. U vindt het interview hier. (Scrol hélemaal naar beneden om het interview te beluisteren.)

Nog meer weten over Anjana Gort en het ontstaan van MissionPuppy? Er waren de afgelopen jaren vele media items, deze vindt u hier.

Onze methode