Op 5 september 2014 maakten wij bekend dat Brenda van den Hoek, bekend van Holland’s Got Talent, samen met haar sheltie Sterre ambassadeur is geworden van MissionPuppy.

Brenda zelf schreef op haar eigen facebookpagina erg trots te zijn op deze benoeming. Inmiddels heeft een inspirerende ontmoeting plaatsgevonden tussen Anjana Gort, CEO en Founder van MisisonPuppy, en Brenda van den Hoek. Ook de beide shelties Luca en Sterre vonden elkaar en er volgde een leuke fotoshoot van het bijzondere tweetal.

Let op: een update vindt u onderaan deze pagina.

Brenda van den Hoek #HGT

“Mijn eerste eigen hondje (ook een Sheltie) heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Ik kreeg haar toen ik 7 jaar oud was. Ik was altijd een heel verlegen meisje, die het liefst achter haar moeder wegkroop.
Door Sissi heb ik geleerd dat het communiceren met mensen helemaal niet zo eng en spannend is. Ik tilde haar op en doordat mensen mij vragen gingen stellen over haar begon ik te praten en zo ontstonden uiteindelijk hele gesprekken.

Een hond is de beste vriend van de mens maar ook zoveel meer dan dat! Zij hebben het vermogen om de mens zoveel steun te bieden en hebben zoveel liefde te vergeven zoals geen mens dat zou kunnen. Immers ben JIJ het belangrijkste in het leven van jouw hond!

Sissi is hierin voor mij het bewijs geweest dat honden in staat zijn jou te veranderen, je angsten en stressvolle momenten weg te nemen en dat door er alleen maar voor jou te zijn!

Hierdoor was mijn interesse in MissionPuppy direct gewekt toen ik achter het bestaan van de stichting kwam en solliciteerde ik naar een functie. Een luisterend oor bieden en er voor mensen zijn die dat hard nodig hebben is erg belangrijk. Zeker voor de doelgroep waar MissionPuppy zich voor in zet. Immers is de puberteit een zeer kwetsbare periode waarin voor de mens zoveel veranderingen plaatsvinden. Zowel fysiek als mentaal is dit voor velen een enorme rollercoaster. En laat het nou juist de honden zijn die de jongeren hier zo goed bij kunnen helpen!

Naar mijn mening is MissionPuppy het geen wat Nederland altijd mistte. Ik kan niets anders zeggen dan petje af voor het opzetten van dit geweldige initiatief! Ik ben dan ook ontzettend trots dat Sterre en ik de eer hebben gekregen om ambassadeur te worden van MissionPuppy Nederland! Wij zullen ons uiterste best doen om gestelde doelen te helpen bereiken en MissionPuppy te promoten zodat steeds meer mensen komen te weten hoe ontzettend belangrijk de rol van de hond in jullie leven is en wat deze stichting voor jullie betekent!”

Mocht je het optreden van Brenda en Sterre gemist hebben, middels deze link kun je het terugkijken.

Je kunt Brenda en Sterre ook op facebook vinden.

Update: helaas is Sterre inmiddels overleden. Wij willen Brenda heel hartelijk bedanken voor al haar werk als ambassadeur voor MissionPuppy, en we zijn op dit moment met haar in overleg over een herinneringspagina voor Sterre op onze site.